scoala 114

Scoala Gimnaziala "Principesa Margareta" - Servicii

Cabinet de consiliere psihopedagogica
Scoala beneficiaza de un consilier psihopedagog care asigura asistenta pentru elevii si parintii care au nevoie si doresc sa foloseasca acest serviciu. Cabinetul este dotat cu materiale si echipamente de specialitate.

Cabinet de logopedie
Cabinetul ofera sprijin si asistenta calificata elevilor cu probleme de vorbire.

Cabinet medicina generala
Cabinetul este deschis in fiecare zi si beneficiaza de serviciile unui medic si ale unui asistent medical.

Cabinet stomatologie
Cabinetul este deschis in fiecare zi, dispune de aparatura si echipament de specialitate si
beneficiaza de serviciile unui medic si ale unui asistent medical.

Biblioteca
Biblioteca dispune de un numar de 18.000 de volume.

Centru de Documentare si Informare
Centrul a fost infiintat in anul scolar 2007 – 2008 cu fonduri de la Ministerul Educatiei. Incorporeaza biblioteca dispunand astfel de un important fond de carte, de materiale didactice si echipament electronic modern. Centrul a fost deschis in mod oficial in octombrie 2008, in prezenta unor oaspeti din tara (profesori, inspectori de specialitate, inspectori Casa Corpului Didactic, reprezentanti ai unor ONG-uri) si strainatate (profesori din Portugalia, Spania, Italia, Turcia, Franta).
Centrul de documentare si informare este condus de catre un profesor documentarist . Aici se desfasoara diverse activitati: lectii asistate de cadre didactice, sesiuni de informare, proiecte scolare, programe extrascolare.

Semiinternat
Programul “After school” a demarat in anul scolar 2004 – 2005. Inceput cu un numar de 15 copii,  programul este oferit in prezent unui numar de 70 de elevi din ciclul primar. Ei sunt impartiti in trei grupe asistate de trei cadre didactice specializate in aceasta activitate. Semiinternatul este organizat intr-un spatiu distinc si dispune de trei sali de clasa, sala de mese, grup sanitar propriu, acces in curtea scolii, mobilier, material didactic, echipament electronic.
Programul zilnic incepe la ora 12.00, imediat ce se termina programul scolar si se incheie la ora 18.00. Copiii isi fac temele, se joaca, servesc pranzul, participa la activitati extrascolare.

Vezi si galeria foto »

Scoala Gimnaziala "Principesa Margareta" Bucuresti, Strada Pandele Rosca, Nr 2-4, sector 5 | Telefon: 021-335 14 05, Fax: 021-335 14 05 | Email: director@scoala114.ro